bloggandet gillar inte mig

Alltså detta suger, råkade radera bloggdesignen och när jag kopierar in html-koden igen så blir det jättkonstigt! D: Jag ska skaffa en ny blogg. Startade den men raderade den för att jag ville ha den på en annan hotmailadress men nu står det att bloggnamnet är upptaget fasst jag tagit bort bloggen -.- Får väll skriva till blogg.se eller något. Skriver när jag har fixat en ny blogg. Fattar inte heller de nya äckel-html-koderna så någon fin bloggdesign fixar jag inte heller :´(

henhöna

Funderar på att skapa en ny blogg, är lat så kommer nog kopiera denna design till den och kommer såklart inte ta bort denna... tidsresa i mitt liv. Det som är roligt med denna blogg är att man ser hela min utveckling, både i foto och allmänt, det får mig att tveka. Vad tycker ni?
 
Denna dag har inte varit särkilt händelserik men morgonen var nice. Spelade in sista delen av min och Fidelis lilla film om hen. Nu är det bara en scen kvar där jag ska ha på mig en kycklingdräckt, ser så fram imot att bli en hen-höna! 
Lyckades klämma fingret i stativet (klant?!) så det ser ut som att jag tagit en spruta. Det gjorde inte så ont då men nu har det svullnat upp och svider som saaataaan. jobbigt läge när man skriver på datorn:()
 
Lite fler foton från att jag och Theo gick runt i vinternattkylan.
 

fancy plugg

Har äntligen trixat i html-koderna och fixat så att bloggen är bredare så att jag kan lägga upp större foton :D
 
Har gått på möte och planerat in roliga saker det kommande året, bla snowboardresor till romme, pulkaåkning och gourmemathajk! Tänkte ta en pluggkväll men började fota/redigera dessa bilder och titta på äkta männsikor istället. Duktiiiigt! Spillde även te TRE gånger, på byxorna, tröjan, datorn och sägen, huuuuur lyckas man -.-
("ska vi hångla" paketet är tuggumin okeeeej, vet att det ser ut som något annat men nop!)