Instängda i djurpark

Nu är jag i New York! Andra dan nu, hemma snöar det och här går man runt med byxor som slutar vid knäna och linne :D
I slutet av dan så gick vi till en ganksa liten men rolig djurpark, På Coney Island. Dom skulle stänga om en timme men vi gick in ändå. När vi hade tittat på nästan allt så var klockan några minuter över fem (de stängde 5) så då skulle vi gå hem men alla utgångar var låsta och vi var helt ensamma på djurparken. Då såg vi en tjej och det var samma sak för henne som för oss så hon följde med oss. vi gick runt och letade efter någon eller en utväg. tillslut såg en nattvakt oss, han blev sur och sa att vi skulle ha gått ut för länge sen. efter att vi förklarat så släppte han ut oss. då hade vi varit på djurparken i en timma efter stägningstid!


Här kommer bilder på djuren:

Det finns ekorrar lite här och där i stan, det här var den tredje jag såg och efter den två till!Det här djuret (vet inte vad det heter) kliade sig hela tiden som om det fått löss eller nått

Konstig bläckfisk


valross


Det fanns en knapp som man skulle  hålla in undertiden man höll andan så "höll den tiden" om ni fattar. jag fuskade inte!

upp in the sky

Imorgon åker jag bort från sverige
LÄNGTAR, LÄNGTAR. LÄNGTAR!
Ska göra massa kul saker i New York, jippiyey ;) Måste gå upp typ 5 imorgon och klockan är 12 nu så jag tror det är bäst att jag går och sover...
Jag träffade Anne än snabbis idag för att hon skulle ge mig ett brev som jag inte får öppna förän jag är uppe bland molnen, är nyfiken!
De här sakerna följer med mig på planet från Sverige och ska försöka roa mig i 9 timmar, god luck! Ska göra skolarbetesaker på planet så har jag dom avklarade i alla fall.
Ha de så bra in sweden, puss och kram <3 <3