Nässi Von Fjäril

När vi gick hem i dag så hittade jag en nässelfjäril utomhus. Den var alldeles kall och seg, den orkade inte ens hålla imot vinden när jag höll den i handen. Tog in den i lägenheten så den inte skulle frysa ihjäl. Stackaren kommer nog dö ändå för att han vill inte ha vårt sockervatten och vi har inga blommor hon kan suga nektar ur! :( Ska döpas henne till...hmmm...Nässi, som sjöodjuret! Nässi flyger runt runt här i köket och har gjort det länge nu

Bästa dan!!

hej hej
har hänt mycket idag!!!
Vi hade tre lektioner och sen slutade vi innan lunch. Jag, Alva och Henke åt i matsalen. När vi ätit och var vid skåpen så skulle Henke blunda och så skulle jag och Alva ställa oss på olika ställen och då skulle han peka var vi var.
Vi sa hejdå till Henke och gick hem till Alva. Där hade vi tråkigt så tillslut ringde vi till några killar i klassen och undra om vi kunde göra nått men dom tråkmonsarna ville inte. Vi gick ut och gick runt, satt i Amandas (en som går i vår klass) hiss och pratade. När vi kommit tillbaka hem till Alwus och tittat lite på tv så kom Roxy och Saga så vi gick runt i massa seckonhandbutiker. Hittade en tröja med ett jättefint illustrerat tryck på men den var för stor och satt inge snyggt på mig.
Kim kom efter en stund och bjöd på sockerkaka som hon bakat själv. Alva behövde gå hem så vi gick tillbaka till vasa parken. 
När vi gick hem från vasa parken så var det två killar som typ gick i 4-5 som skrek till oss
- Hej tjejer vad långsamma ni e!!!
Och så "smög" de efter oss, när vi tittade på dom så sprang de mot oss och hoppade in bakom en buske ;) Efter en stund vände vi och gick i mot dem, ni skulle se deras miner!!! De började springa men sen gick de framför oss och tittade bak hela tiden :)