read it!!

Vet ni va? Vi får låna mormor och morfars digitalkamera över lovet :) De förstår inte hur man laddar inn bilder till datan så mamma ska försöka göra det och om hon lyckas ska jag försöka hinna ta lite bilder till er!!
Varit hoss Min moster Peppe nu, sista gången jag träffar dem innan sommaren för att de ska flytta till New yourk :( Peppe har en systemkamera som jag har fotat med hela kvällen, bombaderade hela henes minne ;) Ska börja spara till en systemkamera tror jag, har redan ganska mycket pengar och så ska jag fråga om jag får jobba lite i min farmors affär nu på lovet.I morrn åker jag till Värmland!

New moon

Tänkte städa rummet idag men då ringde Roxy och frågade om jag ville gå på New Moon med henne och hennes storasyrra Alexandra och det kunde jag inte stå imot. Men lite städade jag så nu ser det i alla fall okej ut i rummet. New moon var bättre än twilight men vargarna för stora, de såg ut som värsta dinosaurierna! När bion var klar såg vi att man kunde gå in på en till bio som precis började utan att någon såg att man inte betalat men vi gjorde inte det för att jag ska på middag nu, så jag skulle inte hunnit.
Ska byta om nu och sminka mig , ha re bra!!!

poppcorn

Håller på att poppa popcorn. Vi ska pröva att hälla sirab med smör över dem... får se hur det blir. Ska kanse se en film, fasst klocka är ganska mycket så vet inte. Älskar att vara uppe sent på helger och sova till mitt på dan nästa morgon.
mm, poppcorne är färdiga nu, det blev super duper gott med sirap!!!!!!!!!!