Norge

 På tåget på väg till bergen satt en väldigt söt bebis! Hen smilade åt mig nästan hela resan! (vi åkte i 7 timmar). Många åker den sträckan bara för utsiktens skull (fullt förstårligt). Vi gick igenom alla vagnar i hela tåget för att kolla på människor och höra dem prata. Det var en enda stor mix av olika folkslag! Majoriteten var ändå sovande japaner. 
Städerna var byggde mitt bland bergen och husen följde uppåt topparna. 
Denna tältplats var en nödlösning. Vi hade vandrat en hel dag över berg och ner för berg i regn. Vi hann inte fram till vårt mål och tvingades genomblöta och skakandes av kyla ställa upp våra stormkök för att laga mat. När vi märkte att det blev vita moln när vi andades var det inte sådär jättekul längre. Dimman låg på och man såg bara marken när vi ställde upp tältet. Trodde att det regnat hela natten när det egentligen var ett vattenfall som lät(det som syns bilden) Jag och min tältkompis vaknade av orden "godmorgon det är strålande sol!". Vi kryper ut och möts av ett av de vackraste ställen vi någonsin sett!
Lite här och där låg det kvar snö. Svettiga efter att ha kämpat upp för en väldigt kämpig backe var det rätt så nice att ha snöbollskrig i solskenet!

Här är hela gänget!

Kommentarer:

1 linah brown:

skriven

fina bilder:D

2 tess:

skriven

norges natur är vacker :)

3 tess:

skriven

norges natur är vacker :)

Kommentera här: